Maahao.jouwweb.nl
Home » Shell

LavaShell Massage

Massage met schelpen die gevuld zijn met lava en warmte afgeven tijdens de massage! Een heerlijk ontspannende massage waarbij de schelpen de hoofdrol spelen..deze schelpen zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens de massage. Het zijn natuurlijke schelpen uit de Filippijnen die zachtjes het lichaam masseren. De warmte komt van binnenuit de schelp door een mengsel van mineralen, algen, zout water en etherische oliën. Wanneer ze worden gecombineerd ontstaat er een reactie die voor warmte zorgt tot wel twee uur. In tegenstelling tot de hot stone massage houdt de masseur de schelp in de palm van de hand, en geeft hiermee lichte effleurages. Het is vooral een ontspannende, rustgevende massage en dat is gelijk het verschil met een hot stone massage die veel dieper doordringt. De schelpen zijn echte tijger-gestreepte venusschelpen, die een traditioneel onderdeel vormen van het Filipijnse dieet.

Voordeel hierbij ook is dat er geen warmtebronnen nodig zijn en dat de massage dus eenvoudig vloeiend door kan gaan. Zoals bij alle andere massagevormen wordt ook hier heerlijke olie gebruikt..als afsluiting gebruik ik mijn oceandrum waardoor je jezelf in de buurt van de zee waant..

 

Dit moet u een keer meemaken! Helemaal van top tot teen gemasseerd worden met de warme schelpen. U voelt zich hierna heerlijk warm en ontspannen. Zowel uw rug, schouders, nek, armen, benen, voeten, buik, gezicht en hoofdhuid worden gemasseerd. Deze geweldige wellnessbehandeling duurt ongeveer 90 minuten.

Een massage met schelpen duurt 70 minuten en kost € 60,- bij laag tarief en € 70,- bij hoog tarief.